Jopa 2000
tyytyväistä
käyttäjää
joka päivä

ILTASATU.ORG on Suomen suosituin sähköinen satupalvelu, jossa voi lukea lastensatuja veloituksetta. Olemme olleet konseptoimassa, luomassa ja rakentamassa palvelua sekä vastanneet visuaalisesta ilmeestä. Kehitämme ja kasvatamme palvelua datalähtöisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

ILTASATU-PALVELUSSA on päivittäin lähes 2000 käyttäjää eri puolilla maapalloa. Suomalaiset perheet kotimaassa ja ulkomailla ovat omaksuneet nopeasti sähköiset lastensadut ja palvelu on saanut palstatilaa monissa medioissa. Iltasatu.org ylläpidetään premium-ylläpidossamme, joka on nopea, luotettava ja sopeutuva isoon sekä kasvavaan liikennemäärään.

Iltasatu.org lanseerattiin kesäkuussa 2015 ja kasvu on ollut valtaisaa. Asiakas luo e-kirjat helpolla toiminnolla suoraan palveluun. Alkuvuonna 2016 kaikki sisällöt tuotiin heti etusivulle sekä palveluun lisättiin haku-toiminto, joka helpottaa oikean sisällön löytymistä alati kasvavassa satukokoelmassa. Kehityksessä kuunnellaan tarkkaan, mitä toiveita ja palautetta aktiivinen yhteisö ja käyttäjät antavat.