Työhyvinvoinnin
ykkösmedialle
uudet
nettisivut

Työhyvinvoinnin erikoislehti Työ Terveys Turvallisuus on Suomen johtava työhyvinvoinnin erikoislehti, joka tarjoaa ajankohtaista, monipuolista, luotettavaa ja tarpeellista sisältöä työsuojelusta ja henkilöstöhallinnosta kiinnostuneille. Teimme TTT-lehdelle modernit ja käyttäjäystävälliset nettisivut.

TTT-LEHTI on maksullinen työhyvinvoinnin erikoislehti, jolla on erittäin aktiivinen lukijakunta. Lehden nettisivuja ja uutiskirjeitä sekä sosiaalista mediaa seuraa kuukausittain tuhannet alan ammattilaiset. Sivustouudistuksen tavoitteena oli modernisoida visuaalinen ilme, parantaa käytettävyyttä eri päätelaitteilla sekä helpottaa sisällön löytymistä ja interaktiivisuutta.

Pitkään toimineen lehden vanha sisältö siirrettiin uudelle sivustolle. Visuaalinen ilme sai ryhtiä ja pirteyttä yhtenäisellä artikkelikuvaformaatilla sekä raikkailla fonteilla. Sisältö ryhmiteltiin loogisemmin ja etusivulle tuotiin tärkeitä poimintoja, kuten Arkistojen helmet ja Liikettä niveliin nostot. Lehden upea lukijapaneeli testasi ja antoi palautetta sivustosta ennen sen varsinaista julkaisua – suositeltava idea muillekin!.