Helppoa
päivitettävyyttä
ja nopeutta

Uniq Bioresearch on suomalainen bioteknologiayritys, joka kehittää heraproteiiniin perustuvia mikrokapselointikonsepteja eri teollisuuden aloille. Suunnittelimme ja toteutimme kansainväliselle innovaattorille nopeat ja pirteät responsiiviset nettisivut, jotka tuovat esiin asiantuntevuutta, tuotteita sekä yrityksen saamaa EU-rahoitusta.

Uniq Bioresearch on innovatiivinen suomalainen bioteknologiayritys, joka kehittää aktiivisesti uusia heraproteiiniin perustuvia heraproteiinituote- ja mikrokapselointikonsepteja elintarvike-, luontaistuote-, lääke-, makeis- ja kosmetiikkateollisuuteen. Kotisivujen uudistuksella tavoiteltiin nopeutta, rakenteen selkeyttä sekä raikasta visuaalista ilmettä. Sivuston kansainväliset kävijät etsivät sivuilta ensisijaisesti perustietoja yrityksen tuotteista ja palveluista sekä yrityksestä.

Sivuston visuaalisessa ilmeessä käytettiin runsaasti kuvituskuvaa puhtaasta luonnosta, marjoista ja laboratorioista. Yrityksen kehittämät ainutlaatuiset ACTIWHEY®-tuotteet sekä EU:lta saatu rahoitus haluttiin tuoda selkeästi esiin.